Salon Smuk som en engel

Hyggelig salon i Glumsø ved Næstved

Salon Smuk som en engel tilbyder ...

Frisørbehandlinger i Glumsø ved Næstved

Frisør

Uanset om du drømmer om en dristig forandring eller en klassisk klipning, er du i trygge hænder hos mig. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i salonen og hjælpe dig med at realisere dine ønsker. 

Produkter

I salonen sælger jeg forskellige produkter. Salonens udvalg af lækre produkter er omhyggeligt udvalgt med fokus på både effektivitet og skånsomhed mod dit hår. Du er altid velkommen til at kontakte mig høre nærmere. 

Book tid online

Online tidsbestilling

Med mit online booking-system kan du reservere din tid med blot et par klik. Mit mål er at give dig den fleksibilitet, du har brug for, så du kan få en tid, der passer dig. 

Salon smuk som en engel - frisør, bryn og vippebehandlinger i Glumsø ved Næstved
Hos mig er der plads til mænd, kvinder og børn, både unge og ældre. Jeg har den holdning at en behandling tager den tid det tager.
- Cathrine Vinholt
Salon smuk som en engel - frisør, bryn og vippebehandlinger i Glumsø ved Næstved
Salon Smuk som en engel
Ved Cathrine Vinholt

Hej, jeg er Cathrine Vinholt, stolt ejer af “Salon Smuk som en Engel” i hjertet af Glumsø ved Næstved. Med års erfaring og en lidenskab for skønhed, har jeg dedikeret mig til at lave smukke behandlinger til mine kunder. 

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.